Wayez shoe nv

Wayezstraat, 1 - 1070 Brussel -
Uitrit 16 - volg richting Anderlecht

Oplossing voor uw voetproblemen
zoals pijn, breedte, lengte...

Junior

NIEUW : ook op AFSPRAAK !                               ( maatregelen COVID19 )

TOEGANG : UITRIT 16 IKEA

De winkel is verdeeld in 5 afgescheiden zones. Wayez Shoe dringt aan op het dragen van een masker.
Zo bent u altijd in optimale sanitaire zekerheid. 
Personen die begeleiding nodig hebben, kunnen vergezeld worden.

De schoenen die tijdens de eerste levensjaren worden gedragen, 'vormen' de groei. Zij 'begeleiden' de vorming van het skelet.

Bij Wayez Shoe zult U dienaangaande alle raadgevingen terugvinden. Wayez Shoe schoeit kinderen vanaf het eerste moment van rechtopstaan tot .... .

Bij kinderschoenen moet men niet enkel rekening houden met het model maar ook met de voetvorm. De schoenen moeten aangepast zijn aan de lengte ( daarbij mag men de GROEIRESERVE niet vergeten), aan de breedte en zeker en vast bij de heel kleintjes, aan de stabiliteit van de positie rechtop, aan het evenwicht en aan het loopgedrag van het kleine kind. Men moet oplettend zijn bij elk kind en op tijd eventuele problemen ontdekken, en de ouders waarschuwen waarop zij speciaal moeten letten.

Voorbeeld: Het dragen van orthopedische steunzolen om benen in X-vorm te genezen.
Wayez Shoe is permanent op zoek naar 'leuke' modellen voor losse steunzolen (voorbeeld: Converse Marimekko, hoge baskets voor losse steunzolen). Het is beter van tijd tot tijd een kleine toegeving te doen dan de steunzolen thuis te laten omdat men deze 'oude' modellen niet wil dragen.